• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Yderst tvivlsom beslutning: Arsenal takker nej til billig Ajax-stjerne

Foto: Getty Images

Arsenal-cheftræner Unai Emery har besluttet sig for at satse på andre spillere denne sommer, og Ajax-stjernen Hakim Ziyech ender således næppe i Arsenal.

Af gram

Hakim Ziyech må erkende, at Arsenal ikke er interesseret i at købe ham.

Ifølge BBC-journalisten David Ornstein har London-klubben analyseret plusserne og minusserne ved at hente den marokkanske tekniker. Og englænderne er kommet frem til, at man hellere vil satse på andre navne.

Læs også: Afsløret: Arsenal ville hente Eden Hazard

Vil satse på andre spillere
Ziyech imponerede stort for Ajax i Champions League i sidste sæson, men det har altså ikke været tilstrækkeligt til at overbevise Arsenal.

I podcasten Arseblog reporterer Ornstein således, at Arsenal i et stykke tid overvejede at hente den 26-årige Ziyech, der scorede 19 mål og leverede 16 assists i sidste sæson. 

Prisen på Ziyech blev desuden anset for at være ganske fordelagtig - blot 224 millioner kroner. Marokkaneren var tilmed opsat på et skifte til Arsenal, da han er tilhænger af holdets spillestil.

Vil gå efter Zaha
Men uheldigvis for Ziyech og Arsenal-fansene har cheftræner Unai Emery altså nu sat en stopper for skiftet. Spanieren vil således hellere bruge sit sparsomme transferbudget på andre spillere. 

Arsenal arbejder først og fremmest på at hente sommerens førsteprioritet, Wilfried Zaha, men skiftet ser ikke ud til at gå igennem, da Arsenal og Crystal Palace har meget forskellige opfattelser af ivorianerens værdi. Barcelona-reserven Malcom anses som et alternativ. 

Bayern holder øje med Ziyech
Hakim Ziyech blev for et par uger siden sat i forbindelse med et skifte til Sevilla, men ifølge Algemeen Dagblad satte marokkaneren selv en stopper for dette skifte.

Ziyech rygtes nu til Bayern München

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...