• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Zaniolo slår United-rygter til jorden: Jeg er meget glad i Roma

Foto: Getty Images

Zaniolo sparker alle United-rygter til hjørne med nye udtalelser og ligner en mand, som er at finde i Roma i lang tid endnu.

Af daugbjerg

Flere engelske medier skrev tidligt fredag, at den offensive midtbane fra Roma Nicolo Zaniolo kunne være et transfermål for Manchester United, og at ham og Smalling kunne indgå i en byttehandel - det kommer dog ikke til at ske.

I hvertfald ikke hvis man skal tage den blot 20-årige italieners udtalelser for gode varer.

Fredag sagde Zaniolo nemlig til det italienske Sky Sports, at han ønsker tilbagebetale Roma for den tiltro, de har vist ham igennem længere tid:

- Jeg er meget glad for at være i Roma. Roma har givet mig så meget selvtillid, og nu vil jeg tilbagebetale dem (Roma, red.) på banen, siger Zaniolo og fortsætter:

- Jeg er stolt af at repræsentere Romas fans, jeg har det virkelig godt her, siger Zaniolo.

20-årige Zaniolo har spillet forrygende på den offensive midtbane for Roma og har allerede scoret fem mål og lavet en enkel assist i sine i alt 16 kampe for klubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...