Video : Tipsbladet
Generelle

'Zanka' bænket i Fenerbahce-storsejr

'Zanka' fik en uvant rolle som bænkevarmer, da Fenerbahce her til aften slog Genclerbirligi sikkert.

Fenerbahce tog fredag aften imod Genclerbirligi, hvor de skulle forsøge at reducere afstanden til topholdet Sivasspor.

Mathias 'Zanka' Jørgensen var blevet sat på bænken til opgøret af Fenerbahce-manager Ersun Yanal, for første gang i hans tid i klubben.

Genclerbirligi bragte sig overraskende foran efter otte minuter, men ved pausen havde Fenerbahce vendt kampen helt rundt til en føring på 3-1, på to mål af Vedat Muriqi og ét af Luiz Gustavo.

I anden halvleg udbyggede Fenerbahce føringen til 4-1 ved Ferdi Kadioglu, inden Bogdan Stancu kort efter reducerede til 4-2 for gæsterne.

Til allersidst lukkede Max Kruse dog kampen fuldstændigt, da han gjorde det til 5-2, som også blev kampens resultat.

Dermed ligger Fenerbahce nu nummer to i ligaen, dog med en kamp flere end de øvrige hold.