• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Zidane erkender: Mange spillere kan blive solgt til sommer

Franskmanden vil ikke lægge skjul på, at der er mange Real Madrid-spillere, der risikerer at blive solgt til sommer.

Af gram

Real Madrid har haft en elendig sæson, og cheftræner Zinedine Zidane åbner nu døren for, at mange af klubbens spillere kan blive solgt til sommer.

Det forventes, at madrilenerne kommer til at bruge et par milliarder kroner på nye spillere til sommer, så man i næste sæson kan revanchere sig ovenpå de jammerlige resultater i denne sæson. 

Læs også: Zidane vil have Pogba - klar til at sende Bale til Old Trafford

Mange klubber vil have spillere fra Real Madrid
Men mens der til sommer altså ser ud til at blive tilført nye spillere til truppen, så kommer der sandsynligvis også ud til at være en del, der bliver solgt.

- Der er mange spillere, der kan blive solgt. For de er allesammen virkelig gode. Mange klubber vil have spillere fra Real Madrid. Det er ikke noget nyt, siger Zidane ifølge Football Espana.

Franskmanden nægtede dog at udtale sig om specifikke spillere, der kan risikere at blive solgt. Zidane blev blandt andet spurgt til planerne for Isco og Toni Kroos, men cheftræneren slog fast, at de to spilleres fremtid vil blive fastlagt til sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...