• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zidane forsvarer Hazard efter fedmeanklager: Han har haft et stort problem

Foto: Getty Images

Eden Hazard har været anklaget for overvægt og manglende professionalisme, men det er ikke korrekt, lyder det nu fra Zinedine Zidane, der slår fast, at belgieren har haft en slem ankelskade.

Af gram

Eden Hazard blev den dyreste spiller i Real Madrids historie, da madrilenerne hentede belgieren i Chelsea sidste sommer, men indtil videre har rekordindkøbet kun scoret et enkelt mål i Real Madrid-trøjen.

Hazard spillede under halvdelen af Real Madrids ligakampe i sidste sæson, og belgieren har endnu ikke været i aktion i denne sæson. Tidligere på måneden skrev den spanske avis ABC, at man internt i Real Madrid er frustreret over Eden Hazard, fordi belgieren for anden sæson i træk er vendt overvægtig tilbage fra sin sommerferie

Læs også: Bitterhed i Madrid: Hazard er igen blevet for tyk

Afviser anklager om manglende professionalisme
Forud for onsdagens hjemmekamp mod Real Valladolid blev Zinedine Zidane så spurgt, om der har været problemer med Eden Hazards professionalisme.

- Det vil jeg ikke sige. Eden ønsker virkelig at spille. Men han har haft et meget alvorligt problem med sin ankel. Sæsonen er stadig lang, og han ønsker at blive klar så snart som muligt, lyder det ifølge Het Nieuwsblad fra Zidane.

- Jeg tror, at han er meget tæt på at vende tilbage. Han arbejder godt med de andre spillere i truppen, men vi er klar over, at han ikke har trænet så meget i de seneste uger. Så vi må vente og se. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...