• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zidane imponeret over Real Madrid-stjerne: Du er et monster

Foto: Getty Images

Real Madrid-boss Zinedine Zidane var efter Super Cup-triumfen yderst tilfreds med indsatsen fra midtbanespilleren Casemiro.

Af gram

Real Madrid slog i søndags Atlético Madrid i den spanske Super Cup-finale, og efter slutfløjtet var cheftræner Zinedine Zidane hurtig til at komme over til midtbanespilleren Casemiro, for at give ham ros.

Franskmanden gav således den defensive midtbanespiller et stort kram, inden han roste brasilianerens indsats.

Læs også: Madrid-præsident nedtoner interesse for Pogba: Hvem er han?

- Kom her, din bandit. Glimrende arbejde endnu engang, dit monster. Godt gået. Du er et monster, lød det ifølge Marca fra Zidane, da han gav Casemiro en krammer. 

Et af de sikreste navne i startopstillingen
Casemiro har i lang tid været et af de mest sikre navne på holdkortet i Real Madrid.

Brasilianeren startede inde i de første 16 ligakampe i denne sæson, inden han blev sparet imod Valencia, så han ikke risikerede at få karantæne til El Clásico. Casemiro er også startet inde i alle Real Madrids kampe i Champions League.

Real Madrid hentede Casemiro i Sao Paolo i 2013, for 45 millioner kroner. Brasilianeren var i 2014/15-sæsonen udlejet til Porto, men vendte herefter stærkt tilbage, og spillede sig på holdet i Real Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...