• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Nu udtaler Zidane sig om mulig Eriksen-byttehandel

Foto: Getty Images

Inden aftenens brag mod Inter har Zinedine Zidane udtalt sig om Christian Eriksen-rygterne.

Af gram

Inter har sat Christian Eriksen til salg, efter at danskeren har varmet bænken i Milano-klubbens tre seneste kampe. 

Det store spørgsmål er nu, hvem der skal hente danskeren, der i de seneste uger har været rygtet til klubber som Dortmund, PSG og Arsenal. Tirsdag reporterede det tyske medie Sky Germany så, at Real Madrid og Inter har indledt forhandlinger om en byttehandel, der skal involvere Christian Eriksen og Isco. 

Læs også: Inter forhandler om driblestærk stjerne: Har tilbudt Eriksen i bytte

Tidligere på ugen udtalte Iscos agent, at spanieren 'ønsker at prøve sig af i en ny liga'

Blev spurgt til rygter
På pressemødet inden onsdagens Champions League-brag mellem Inter og Real Madrid blev Zinedine Zidane så spurgt, om der er hold i rygterne om Isco og Eriksen. 

- Er Isco en del af gruppen? Der har været snak om en byttehandel med Eriksen. Er der nogen sandhed i disse rygter? lød spørgsmålet fra journalisten. 

Zinedine Zidane lukkede dog hurtigt ned for spekulationerne. 

- Isco er en del af vores hold. Han er vores spiller, og vi er glade for ham, lød det ifølge Tuttomercatoweb fra Zidane på pressemødet. 

Christian Eriksen blev sidste år rygtet kraftigt til Real Madrid, hvor klubpræsidenten Florentino Perez er en stor fan af danskeren, hvis man skal tro TV3-reporteren Luna Christofi. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...