• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Zidane under angreb: Tåbelig udlejning

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane bliver nu kritiseret for at have ladet Dani Ceballos blive udlejet til Arsenal.

Af gram

Efter tre runder af La Liga har Real Madrid allerede smidt point mod Valladolid og Villareal, og nu må cheftræner Zinedine Zidane finde sig i at blive kritiseret.

Den spanske avis Mundo Deportivo har således bragt en klumme, hvor Zidane kritiseres hårdt for at have udlejet midtbanespilleren Dani Ceballos til Arsenal.

Læs også: Ceballos: José Antonio Reyes' far overbeviste mig om Arsenal-skifte

Stærk indsats i landskamp
Ceballos leverede således en stærk præstation for det spanske landshold i torsdagens 2-1-sejr over Rumænien.

- Dani Ceballos viste endnu engang, hvorfor Zinedine Zidane begik en alvorlig fejl ved at sende ham væk fra Real Madrid. Mens 'Los Blancos' har store problemer i maskinrummet har man valgt at sende spilleren fra Utrera til Arsenal, lyder det i klummen.

- På det spanske landshold er historien en ganske anden, idet Robert Moreno (spansk landstræner, red.) er meget bevidst om, hvad Ceballos kan tilbyde. Allerede på pressemødet før kampen udtalte landstræneren, at Dani er i stand til at imponere på flere forskellige positioner.

Masser af spilletid i London
Zinedine Zidane gjorde det forud for denne sæson klart, at Ceballos ikke indgik i hans planer, til trods for en stærk præstation ved U21-EM. 

Ceballos er udlejet til Arsenal for resten af sæsonen, men har kontrakt med Real Madrid indtil 2023. Spanieren har fået spilletid i alle Arsenals fire ligakampe indtil videre i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...