• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zidane vækker bekymring med pensionsplaner: Det er et udslidende job

Foto: Getty Images

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane har ingen planer om at gøre som Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson. Franskmanden har således ingen intention om at være træner i 20 år.

Af gram

Zinedine Zidane har i disse dage fin succes i Real Madrid, men franskmanden slår nu fast, at han ikke skal stå i spidsen for madrilenerne i mange årtier.

Zidane har således ingen plan om at forsøge at kopiere folk som Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger, der blev i henholdsvis Manchester United og Arsenal i flere årtier. 

Læs også: Xavi glæder sig til cheftrænerjob i Barça: Min stab forbereder sig intensivt

- Jeg skal ikke være træner i 20 år. Jeg går på pension inden da. Jeg er en usædvanlig træner. Alt kan ske. Jeg planlægger intet. Det er dag-til-dag-arbejdet, der interesserer mig. Jeg ved ikke, hvor længe jeg fortsætter, lyder det ifølge ESPN fra Zinedine Zidane. 

- I mit hoved har jeg altid været en spiller. Jeg spillede i 18 eller 19 år, og derefter sagde jeg nej, da folk bad mig om at blive træner. Derefter ombestemte jeg mig. Det her arbejde er virkeligt udslidende. Jeg kommer ikke til at fortsætte i 20 år, det er helt sikkert. 

Hylder defensiv duo
Real Madrid ligger med seks runder tilbage af La Liga-sæsonen på førstepladsen, og det hænger blandt andet sammen med madrilenernes stærke defensiv. Real Madrid har således blot indkasseret 21 mål i 32 ligakampe i denne sæson, hvilket ingen andre hold i ligaen har gjort bedre.

- Ramos og Varane er den bedste duo, der findes. Det, de gør, er exceptionelt. Jeg kan godt lide at spille fodbold, men i dag er defensiven det vigtigste. Vi har en fordel, på grund af den defensiv, vi har. Vi har spillere, der er dedikerede. Men forsvarsspil handler ikke kun om fire-fem spillere. Vi har som hold vist styrke og attitude. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...