• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zidane vil ikke afvise exit for dyr Real Madrid-stjerne: Alt kan ske

Foto: Getty Images

Luka Jovic har haft svært ved at ramme målet efter ankomsten til Real Madrid, og Zinedine Zidane vil ikke afvise, at serberen kan være på vej væk.

Af gram

Zinedine Zidane blev efter Real Madrids 1-0-sejr over Real Valladolid spurgt til de rygter, der sender Luka Jovic væk fra Madrid. 

Og franskmanden ønskede ikke at afvise, at serberen kan ryge afsted.

Læs også: Solskjær vil hente midlertidig forstærkning: Har kig på Cavani og Jovic

- Jeg kan ikke bekræfte noget før den 5. oktober. Han er en spiller i vores trup. Jeg sætter holdet, og sådan er det. Jeg kommer ikke til at udtale mig om, hvad der kommer til at ske. Alt kan ske. Han er her, og han spillede i dag, lød det ifølge Marca fra Zidane. 

Har mistet sin målfarlighed
Real Madrid betalte sidste sommer 450 millioner kroner for Luka Jovic, som madrilenerne hentede i Eintracht Frankfurt. Serberen nettede 27 gange for Bundesliga-klubben i 2018/19-sæsonen, men har blot scoret to gange efter ankomsten til Madrid.

Den 22-årige Luka Jovic har dog været i startopstillingen i begge af Real Madrids to første La Liga-kampe i denne sæson. 

I den seneste uge har klubber som Manchester United, Inter og AC Milan været meldt interesseret i Jovic

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...