• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zidanes værste nederlag som Real Madrid-boss: Jobbet hænger i en tynd tråd

Foto: Getty Images

Onsdagens nederlag til Alcoyano var Zinedine Zidanes mest chokerende nederlag som Real Madrid-cheftræner, lyder det fra avisen AS.

Af gram

Real Madrid blev onsdag slået ud af Copa del Rey af Alcoyano fra den tredjebedste spanske række, og i den Madrid-baserede avis AS bliver nederlaget beskrevet som Zinedine Zidanes værste øjeblik i franskmandens tid som cheftræner for madrilenerne. 

Under overskriften 'Zidanes fremtid blæser i vinden' analyserer avisen således det chokerende exit, hvor Real Madrid tabte med 2-1 efter forlænget spilletid, selvom man var en mand i overtal. 

Læs også: - Det vil være et mirakel, hvis Zidane ikke bliver fyret

- Zidane har tidligere overlevet lignende situationer. Vi skriver 'lignende' og ikke 'præcis den samme slags', for sandt at sige har han aldrig før oplevet, at hans Madrid-mandskab blev slået ud af pokalturneringen af et hold, der ikke optræder i den bedste række. Og da slet ikke af et hold fra den tredjebedste række, skriver AS.

Avisen peger på, at Zidanes Real Madrid-hold tidligere er blevet slået ud af Copa del Rey af Celta Vigo, Leganés og Real Sociedad. Og i Champions League er det kun Pep Guardiolas Manchester City-hold, der har formået at eliminere Zidanes Real Madrid-hold. 

Vaklen i Europa
AS peger på, at Zinedine Zidanes anden periode som Real Madrid-cheftræner har været mere problematisk end den første.

- I løbet af hans første periode formåede han, på trods af mindre skuffelser og svære tider i ligaen, at holde skibet på ret kurs. Især i Europa, hvor han vandt Champions League tre gange i træk. Men den anden periode har været svingende for træneren fra Marseille. 

- Mourinhos navn blev bragt i spil flere gange i begyndelsen af sidste sæson, efter nederlagene til PSG og Mallorca. I denne sæson har han været under pres på grund af Madrids vaklen i Champions League. En fyring blev overvejet, hvis han ikke formåede at føre holdet videre fra gruppespillet (hvilket først blev sikret i sidste spillerunde, hvor Zidane - med sit typiske held - klarede frisag i skæbnekampen). 

Under voldsomt pres
AS peger på, at Real Madrid-ledelsen i forvejen er godt trætte af, at Zinedine Zidane lader alle klubbens dyrt indkøbte stortalenter blive siddende på bænken, mens franskmanden foretrækker at satse på den gamle garde. 

Avisen peger på, at der nu er maksimalt pres på Zidane inden lørdagens udekamp mod Alavés, som Real Madrid tidligere på sæsonen tabte til på hjemmebane. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...