• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zlatan raser: I ejer mig ikke

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er tilsyneladende ikke færdig med at brokke sig over EA Sports, i hvad der dog formentlig er et lusket forsøg på at hjælpe sin agent med at blive endnu rigere.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic rasede tidligere på ugen mod EA Sports, idet svenskeren ikke mener, at han har givet spilproducenten lov til at bruge ham i de populære FIFA-computerspil. 

EA Sports har efterfølgende slået fast overfor CLBOLD.DK, at virksomheden har rettighederne til at bruge alle de spillere, der optræder i spillet. Og Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, omtalte onsdag Zlatan Ibrahimovic' tweets som 'hykleri', idet svenskerens brok over FIFA-spillene formentlig snarere relaterer sig til en sag, der involverer FIFPro, hvor Ibrahimovic' agent kan risikere at gå glip af mange indtægter fremadrettet.

Læs også: Hykleri: Zlatan og Bale er nyttige idioter

Kræver en forklaring
Alligevel har Zlatan Ibrahimovic altså ikke tænkt sig at opgive sagen. På Twitter raser AC Milan-stjernen således nu igen mod EA Sports, FIFPro og FIFA. 

- EA Sports, FIFPro og FIFA ejer mig ikke. Men jeg tror, at de skylder mig. Det er på tide, at jeg og mine kollegaer får nogle forklaringer på, hvad der foregår, lyder det således fra Zlatan Ibrahimovic på Twitter. 

Målræven har samtidig delt en grafik over EA Sports' indtjening på FIFA-spillene over de senere år. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...