• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Zlatans snedige stikpille til Ronaldo: Tænk dig om!

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo rasede onsdag over sin positive coronavirustest, og Zlatan Ibrahimovic har dagen derpå valgt at gå i rette med portugiseren.

Af gram

Det vakte opsigt, da Cristiano Ronaldo onsdag skrev på Instagram, at 'PCR er bullshit', og nu har Zlatan Ibrahimovic tilsyneladende valgt at irettesætte Juventus-stjernen. 

AC Milan-stjernen har således valgt at dele et helt andet budskab med sine 45 millioner følgere på Instagram. Ibrahimovic opfordrer således sine fans til at respektere forholdsreglerne, for at undgå coronasmitte. 

Læs også: Rasende Ronaldo misser Barcelona-brag: Det er bullshit

- Virusset udfordrede mig, og jeg vandt. Men du er ikke Zlatan. Læg dig ikke ud med virusset. Brug indersiden. Respektér reglerne: Social distance og mundbind på. Så vinder vi, lyder det således fra Zlatan Ibrahimovic. 

Irriteret Ronaldo
Cristiano Ronaldo testede tirsdag igen positiv for coronavirus, hvilket betød, at portugiseren missede onsdagens Champions League-brag mod Barcelona, som catalanerne vandt med 2-0. 

Cristiano Ronaldo skrev på Instagram til sine 214 millioner følgere, at han følte sig 'sund og rask', og med sin kritik af den bredt anerkendte PCR-testmetode fik portugiseren altså sendt et budskab, der vakte en del kritik. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...