• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Årsagen til Guardiolas exit: Bayern ville ikke hente disse syv stjerner

Foto: Getty Images

Ifølge et tysk medie valgte Pep Guardiola at forlade Bayern München, efter at klubben gentagne gange havde nægtet at hente de stjerner, han pegede på.

Af gram

Pep Guardiola var cheftræner for Bayern München mellem 2013 og 2016, inden spanieren valgte at forlade den tyske storklub til fordel for Manchester City.

Og ifølge det tyske medie Bild var årsagen til Guardiolas exit, at Bayern München ikke ville hente de stjerner, som spanieren havde kastet sin kærlighed på.

Læs også: City-stjerne raser: Er blevet frarøvet prestigefyldt rekord

Navne fra den øverste hylde
Og det var da også nogle ganske dyre navne, som Pep Guardiola havde valgt at pege på. 

På listen finder man således blandt andet Neymar, der skiftede til Barcelona et år efter Guardiolas Camp Nou-exit. Ifølge Bild foreslog Bayern München-ledelsen Guardiola at gå efter Gonzalo Castro eller Hakan Calhanoglu i stedet. Et råd, som stjernetræneren ikke fulgte. 

Også Paul Pogba havde Guardiola håbet på at hente til München. Bayern München havde dog ikke råd til at hente franskmanden, der dengang spillede for Juventus.

Guardiola ønskede også at hente både Kevin de Bruyne og Raheem Sterling, som dengang tørnede ud for henholdsvis Wolfsburg og Liverpool. Guardiola endte som bekendt med at blive træner for de to stjerner i Manchester City.

Guardiolas superdyre indkøbsliste inkluderede også Luis Suárez, Eden Hazard og Marco Verratti.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...