• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Abramovich er klar til at bruge over 1,7 milliarder kroner på disse to stjerner

Foto: Getty Images

Chelsea mener det tilsyneladende seriøst denne sommer, hvor klubejer Roman Abramovich er klar til at bruge over 1,7 milliarder kroner på to spillere.

Af gram

Chelsea vandt Champions League i denne sæson, og noget tyder på, at London-klubben kun bliver endnu stærkere i næste sæson. 

I hvert fald reporterer Goal, at Chelsea denne sommer kan ende med at bruge over 1,7 milliarder kroner på to forstærkninger: Erling Haaland og Achraf Hakimi. 

Den engelske avis The Telegraph reporterede tidligere på ugen, at Chelsea arbejder på en Haaland-transfer, og Sky Sports har onsdag reporteret, at Chelsea har budt 445 millioner kroner for Hakimi.

I kontakt med begge klubber
Og ifølge Goal er det altså korrekt, at Chelsea er i kontakt med både Dortmund og Inter om de to spillere, der dermed begge kan være på vej til Stamford Bridge. 

Hvad Erling Haaland angår, så bliver nordmanden den dyreste spiller i Premier League-historien, hvis Chelsea skal have ham væk fra Dortmund denne sommer. Ifølge Goal har Chelsea stadig ikke besluttet, om man skal vente til 2022 med at gå efter Haaland, eller om man skal gennemføre transferen denne sommer. Ifølge The Telegraph kræver Dortmund over 1,3 milliarder kroner for Haaland. 

Goal peger på, at Chelsea er en ud af ganske få klubber i verden, der har de økonomiske muskler til at købe Erling Haaland. Og en af de få andre, Manchester City, ønsker angiveligt ikke at bruge mere end 100 millioner pund - svarende til 860 millioner kroner - på én spiller. 

Hvad Achraf Hakimi angår, så forlyder det, at Inter kræver knap 600 millioner kroner for den 22-årige marokkaner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...