• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Abramovich' gulddrømme: Flere store stjerner rygtes nu til Chelsea

Foto: Getty Images

Chelsea-ejer Roman Abramovich pønser angiveligt på at bruge flere milliarder kroner igen til sommer, så London-klubben kan kæmpe med om mesterskabet. Og det er især spillere fra Bundesligaen, der rygtes til Stamford Bridge.

Af gram

Chelsea vandt Premier League hele fem gange mellem 2005 og 2017, men til sommer er der efterhånden gået fire sæsoner, hvor London-klubben ikke har været i nærheden af guldet.

Med fyringen af klublegenden Frank Lampard satte Roman Abramovich i januar en fed streg under, at det er en kendsgerning, som Chelsea-ejeren ikke er voldsomt tilfreds med. Den stenrige russer brugte således næsten to milliarder kroner i sommer, hvor Chelsea hentede stjerner som Timo Werner, Kai Havertz, Thiago Silva, Hakim Ziyech og Ben Chilwell.

Hent Haaland og en midterforsvarer
Chelsea lå nummer ni i Premier League-tabellen, da Frank Lampard blev losset på porten, og derfor var klublegendens exit ikke et gigantisk chok. Abramovich har således ambitioner til meget mere, og for nyligt er det da også blevet rygtet, at Chelsea-ejeren er klar til at bruge yderligere 2,2 millliarder kroner på sommerens transfermarked. 

Men hvilke spillere mangler Chelsea for at kunne udfordre Manchester City i kampen om det engelske mesterskab? Ifølge den tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson har Thomas Tuchel brug for Erling Haaland og en ny midterforsvarer. 

- Jeg tror, at en spiller som Haaland vil være ideel. Han vil være den perfekte afløser for Giroud. Han er stor, han er hurtig og han er utrolig foran mål. Det er sådan et indkøb, der kan løfte resten af omklædningsrummet. Og det vil være lidt af et statement, hvis de henter ham, lyder det således, ifølge Metro, fra Johnson.

- Jeg vil sige, at de mangler en ung top-midterforsvarer, samt en angriber. De har allerede brugt mange penge på kantspillere og midtbanespillere. 

Har kig på flere Bundesliga-profiler
Erling Haaland ligner således Chelseas drømmeindkøb, og ifølge The Athletic jagter London-klubben da også Dortmund-bomberen. Hvad bagkæden angår, så er der umiddelbart flere navne i spil.

Ifølge ESPN har Chelsea således stadig ikke opgivet David Alaba, der kan hentes på en fri transfer i Bayern München til sommer. Også østrigerens holdkammerat, Niklas Süle, har været rygtet til Stamford Bridge. Det samme har Yussuf Poulsens holdkammerat i RB Leipzig, Ibrahima Konaté. Ifølge Sport Bild er Chelsea i hvert fald interesseret i den 21-årige franskmand, der har en frikøbsklausul på 335 millioner kroner. 

Chelsea ligger i øjeblikket på femtepladsen i Premier League-tabellen, 16 point efter topholdet Manchester City.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...