• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Absurd kontrakt: United vil gøre Pogba til Premier Leagues lønkonge

Foto: Getty Images

Manchester United er angiveligt klar til at tilbyde Paul Pogba en ganske voldsom kontrakt.

Af gram

Klubber som Paris Saint-Germain og Juventus har så småt optrappet deres interesse i Paul Pogba, men franskmanden er ikke nødvendigvis færdig i Manchester United. 

Således skriver den engelske avis The Sun, at Manchester United er klar til at gøre Pogba til den bedst betalte spiller i Premier League, hvis han underskriver en ny kontrakt med de røde djævle. 

Kan overgå De Gea
Paul Pogbas nuværende kontrakt udløber i 2022, men ifølge The Sun er Manchester United klar til at tilbyde den 28-årige franskmand en fem-årig kontrakt med en ugeløn på 400.000 pund, hvilket svarer til over 3,4 millioner kroner. Over de fem år vil Pogba således komme til at tjene 900 millioner kroner. 

Der er tale om en markant lønforhøjelse for Pogba, der aktuelt må 'nøjes' med 2,5 millioner kroner ugentligt. Med den potentielle lønforhøjelse vil Paul Pogba komme til at tjene mere end holdkammeraten David de Gea, der med en ugeløn på 3,2 millioner kroner er Premier Leagues lønkonge. 

I sidste uge skrev den franske avis Le Parisien, at Paris Saint-Germain er meget interesseret i at hente Pogba, der indtil videre har storspillet under EM.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...