• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Afviste Lukaku-bud på 965 millioner

Foto: Getty Images

Inter er i økonomiske problemer, men de italienske mestre har angiveligt alligevel valgt at afvise knap en milliard kroner fra Chelsea, der ellers ønskede at hente Romelu Lukaku tilbage til Premier League.

Af gram

Chelsea solgte i 2014 Romelu Lukaku til Everton for 245 millioner kroner, men her syv år senere var London-klubben klar til at betale 965 millioner kroner for at få belgieren tilbage til Stamford Bridge. 

Sådan lyder det nu fra det italienske medie Sportitalia, der skriver, at Inter dog valgte at afvise Chelseas bud på den 28-årige angriber. Milano-klubben betalte selv 645 millioner kroner, da man hentede Romelu Lukaku i Manchester United i 2019.

Ville sende Werner til Milano
Ifølge Sportitalia er Chelsea desperate efter at hente en stjerneangriber denne sommer, og London-klubben har altså angiveligt sat knap en milliard kroner af til denne operation. 

Ifølge mediet har Chelsea forsøgt at overtale Dortmund til et salg af Erling Haaland, men tyskerne vil have 1,3 milliarder kroner for den norske bomber. Sportitalia skriver, at Chelsea var klar til at tilbyde Timo Werner til Inter som en del af en Lukaku-transfer, men den idé var italienerne altså heller ikke med på. 

Romelu Lukaku har indtil videre scoret 64 mål i 95 kampe for Inter, og belgieren var i sidste sæson med til at sikre Milano-klubben det italienske mesterskab.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.