• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Agent lægger pres på: Bayern-stjerne rygtes til Premier League

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski er angiveligt ikke tilfreds med, at Bayern München i øjeblikket ikke vil tale om forlængelse. Ifølge Sport Bild kan den polske bomber potentielt rykke til Premier League efter denne sæson.

Af gram

Pini Zahavi er næppe en særligt vellidt mand på ledelsesgangene i Bayern München. 

Superagenten har allerede fået David Alaba til at forlade de tyske mestre, og ifølge Sport Bild truer Zahavi nu med at lave samme nummer med Robert Lewandowski. 

Bayern München vil ikke tale forlængelse endnu
Israeleren har således også Lewandowski blandt sine klienter, og ifølge Sport Bild kan der altså være lagt op til en konfrontation til sommer, idet Bayern München ikke har taget initiativ til en forlængelse. Robert Lewandowskis nuværende kontrakt udløber i 2023.

Sport Bild skriver således, at Pini Zahavi muligvis kan forsøge at orkestrere et sommerskifte for Robert Lewandowski. Sport Bild peger på, at destinationen i så fald vil være Premier League, hvor den polske bomber vil kunne få forbedret sin løn. 

Ifølge Sport Bild koster den snart 33-årige Robert Lewandowski i omegnen af 450 millioner kroner. Polakken har i denne sæson scoret 43 mål i 37 kampe for Bayern München.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...