• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ajax-cheftræner i dialog med Champions League-klub

Foto: Getty Images

Ajax-cheftræner Erik ten Hag kan angiveligt være på vej tilbage til tysk fodbold til sommer.

Af gram

Dortmund fyrede i december Lucien Favre som cheftræner, og det har sat gang i rygter om, Thomas Delaneys klub vil have fat i Mönchengladbachs cheftræner, Marco Rose. 

Og ifølge det tyske medie BILD kan der blive tale om en interessant træner-rokade, hvis Dortmund ansætter Marco Rose som klubbens næste cheftræner. 

Læs også: Har fyret Favre: Nu vil Dortmund hente ny cheftræner hos rival

Har fortid i tysk fodbold
Det forlyder således, at Mönchengladbach-bossen Max Eberl har talt i telefon med Ajax-cheftræner Erik ten Hag, der altså kan komme i spil som Mönchengladbachs næste cheftræner, hvis Rose rykker til Dortmund. 

Den 50-årige Erik ten Hag, der har været Ajax-cheftræner siden 2017, har en fortid i tysk fodbold. I Pep Guardiolas tid i klubben var Erik ten Hag således cheftræner for Bayern Münchens andethold. 

Interessant nok tager Mönchengladbach i aften imod Dortmund i Bundesligaen. Marco Roses tropper ligger aktuelt på syvendepladsen i tabellen, mens Dortmund - der har forfremmet Edin Terzic til midlertidig cheftræner - ligger på fjerdepladsen. Begge klubber er stadig med i Champions League, hvor Dortmund skal op imod Sevilla, mens Mönchengladbach møder Manchester City. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...