• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ajax er klar til at sælge profil til Barcelona - koster 300 millioner

Foto: Getty Images

I Barcelona er man ikke helt sikre på, at man kan holde på Marc-André ter Stegen, og katalanerne pønser derfor angiveligt på at hente Ajax-målmanden André Onana.

Af gram

André Onana repræsenterede Barcelona på ungdomsniveau, og Ajax-målmanden kan til sommer være på vej tilbage til den katalanske klub. 

Således skriver den spanske avis Sport onsdag, at Barcelona har kig på den camerounske keeper, der har imponeret i den hollandske storklub. Ifølge avisen er Onana et seriøst emne i Barcelona. 

Læs også: Suárez roser Barcelona-transfermål: De vil passe godt til klubben

Vil acceptere reserverolle
Barcelonas førsteprioritet er selvsagt at få forlænget med Marc-André ter Stegen, men der har i den seneste tid været rygter om, at tyskeren er træt af tilværelsen i den spanske klub. 

Og ifølge både Sport og Cadena Ser er er André Onana interesseret i et skifte tilbage til Barcelona. Den camerounske målmand er angiveligt indstillet på at være andetvalg i begyndelsen, hvis Marc-André ter Stegen bliver på Camp Nou.

Sport skriver endvidere, at man i Ajax ikke vil sabotere Onanas drømmeskifte. Amsterdam-klubben er således indstillet på at sælge målmanden for 300 millioner kroner. Avisen skriver dog, at også Tottenham og Chelsea jagter Onana.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...