• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ajax-spiller er landet i Barcelona - catalanerne mangler stadig to indkøb

Foto: Getty Images

Sergino Dest er blot et lægetjek fra at skifte til Barcelona, og catalanerne vil i transfervinduets sidste dage kæmpe hårdt for at få fingrene i Memphis Depay og Eric Garcia.

Af gram

Der er blot seks dage tilbage af transfervinduet, men i Barcelona er man et godt stykke fra at have truppen på plads. 

Sent tirsdag lysnede det en smule for Ronald Koeman, da Ajax-backen Sergino Dest landede i Barcelonas lufthavn. Den unge amerikaner forventes at gennemgå sit lægetjek i Barcelona onsdag, inden han bliver præsenteret på fredag på Camp Nou. Barcelona betaler 150 millioner kroner for Sergino Dest, plus yderligere 35 millioner kroner i diverse variabler. Backen får en fem-årig kontrakt i Barcelona, skriver Marca. 

Læs også: Barcelona-stjerne nærmer sig udlejning til engelsk storklub

Den 19-årige Dest er hentet ind som afløser for Nelson Semedo, der er rykket til Wolverhampton, men amerikaneren kan også bruges i venstre side. Og det er et væsentligt plus for Koeman, der ikke har den store tiltro til Junior Firpo, der lige nu er Jordi Albas eneste konkurrent.

Vil fokusere på Depay og Garcia
Ifølge Marca vil Barcelona i transfervinduets sidste dage fokusere på at forsøge at få Memphis Depay og Eric Garcia til Camp Nou.

L'Equipe skriver, at Lyon angiveligt er klar til at sælge Depay for et beløb mellem 110 og 185 millioner kroner. Hollænderens kontrakt udløber således næste sommer. 

Indkøbet af Eric Garcia ser ud til at være blevet mere realistisk efter at Manchester City tirsdag præsenterede den portugisiske midterforsvarer Rúben Dias. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...