• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Arbejder på Messi-transfer med Beckham: - David og jeg har arbejdet hårdt

Foto: Getty Images

I Inter Miami har man en ambition om at opbygge et 'verdensklassehold', og Florida-klubben er meget optimistisk i forhold til at få fingrene i Lionel Messi.

Af gram

Lionel Messis kontrakt med Barcelona udløber om mindre end tre uger, og argentineren har stadig ikke underskrevet en forlængelse. 

Samtidig har der gennem længere tid været rygter om, at Barcelona-kaptajnen kan finde på at tage til USA, inden han lægger støvlerne på hylden. Og ifølge Jorge Mas, der er delejer af Inter Miami, er Florida-klubben optimistisk i forhold til at hente Lionel Messi, der fylder 34 år om to år. 

Vil opbygge verdensklassehold
I et interview med den amerikanske avis Miami Herald forklarer Jorge Mas således, at han og David Beckham arbejder på at hente Messi til Florida. Den engelske legende er også medejer af Inter Miami.

- David og jeg har arbejdet virkeligt hårdt. Vi har ambitioner om at hente de bedste spillere, og Leo Messi er en spiller, der har defineret en generation. Man kan argumentere for, at han er den bedste spiller nogensinde. Jeg er optimistisk i forhold til at se Messi spille i Inter Miami-trøjen, for jeg tror, at det vil fuldende generationens største spillers arv. Og det vil gå godt i spænd med Inter Miami-ejernes ambition om at bygge et verdensklassehold, lyder det således fra Jorge Mas.

Ifølge Miami Herald jagtede Inter Miami sidste sommer forgæves Edinson Cavani, der i stedet tog til Manchester United. Avisen peger samtidig på, at Messis løn lyder på 445 millioner kroner per sæson, og dermed skal Inter Miami altså have skrabet nogle penge sammen, hvis man skal have argentineren til Florida. 

Lionel Messi udtalte i slutningen af sidste år, at han har en drøm om at spille i MLS. Den argentinske superstjerne ejer allerede flere luksusboliger i Miami-området.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...