• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Arsenal har fået at vide, at Eriksen vil overveje et skifte

Foto: Getty Images

Inter er angiveligt klar til at sælge Christian Eriksen til Arsenal for 100 millioner kroner.

Af gram

Arsenal er blevet tilbudt at købe Christian Eriksen for mindre end de 140 millioner kroner, som Inter betalte Tottenham for danskeren for 10 måneder siden. 

Det skriver ESPN. Den 28-årige dansker er blot startet inde i 11 Serie A-kampe siden sit Spurs-exit i januar. Danskeren afviste et tilbud om forlængelse fra Tottenham og valgte i stedet at underskrive en kontrakt på fire-et-halvt år med Inter. 

Læs også: - Lige nu er de det mest plausible bud på Eriksens næste klub

- Kilder har informeret ESPN om, at Eriksens tilgængelighed har været bredt cirkuleret. Spurs har privat afvist muligheden for at hente Eriksen tilbage, men en række Premier League-klubber er blevet kontaktet, med henblik på at få en idé om deres mulige interesse, skriver ESPN. 

- En af disse klubber er Arsenal, som er blevet informeret om, at Eriksen vil overveje at skifte til dem, selvom han spillede for deres værste rivaler i syv år. The Gunners har manglet kreativitet i denne sæson, og holdet har ikke formået at score i åbent spil i ligaen i mere end syv timer. 

- Kilder har påstået, at Eriksen kan hentes for helt ned til 100 millioner kroner. Og den lave pris vil være lokkende for Arsenal, idet klubben har et beskedent transferbudget efter at have brugt 370 millioner kroner på at betale Thomas Parteys frikøbsklausul i sommer. Klubben har også foretaget flere nedskæringer udenfor banen, hvor man blandt andet har ladet 55 ansatte gå. 

- Det vides dog endnu ikke, om Eriksens sløve stil vil passe til Artetas krav om højintenst pres og disciplineret positionering fra sine midtbanespillere. 

Begrænsede muligheder
Ifølge ESPN er Christian Eriksens muligheder i England umiddelbart begrænsede. Manchester United har hentet Bruno Fernandes og Donny van de Beek i år, og Chelsea har brugt 1,8 milliarder kroner på seks spillere til at forny deres angreb. Og Liverpool og Manchester City jagter ikke umiddelbart Eriksen, forlyder det. 

Ifølge ESPN har Christian Eriksen også været sat i forbindelse med AC Milan, Paris Saint-Germain og Dortmund. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...