• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Arsenal-ikoner kæmper om cheftrænerjob i engelsk klub

Foto: Getty Images

Bournemouth leder efter en ny cheftræner, og Championship-klubben overvejer angiveligt både Patrick Vieira og Thierry Henry.

Af gram

Thierry Henry og Patrick Vieira var i årevis holdkammerater i Arsenal og på det franske landshold.

Men lige nu er de to tidligere holdkammerater angiveligt endt som rivaler, idet de begge er i spil til at blive ny cheftræner for Championship-klubben Bournemouth. Det skriver talkSPORT.

Den tidligere Real Madrid-spiller Jonathan Woodgate har i den seneste tid fungeret som midlertidig cheftræner for Bournemouth, efter at Jason Tindall for nyligt blev fyret. Klubbens ledelse leder dog angiveligt efter en træner, der kan afløse Woodgate.

En Hollywood-ansættelse
Patrick Vieira, der i december blev fyret i Ligue 1-klubben Nice, er angiveligt favorit til at overtage cheftrænerjobbet i Bournemouth, der aktuelt ligger på sjettepladsen i Championship. Den sydengelske klub kæmper for at vende tilbage til Premier League efter sidste sæsons nedrykning.

Ifølge talkSPORT er Thierry Henry dog også blandt de navne, der er blevet indkaldt til jobsamtale i Bournemouth. Den 43-årige franskmand, der i januar 2019 blev fyret i Monaco efter få måneder, er aktuelt cheftræner for MLS-klubben Montreal Impact. 

Ifølge den tidligere Arsenal-spiller Perry Groves bør Bournemouth dog ikke vælge Thierry Henry. 

- Han ved intet om Championship, og han har endnu ikke vist noget som træner. Det vil være en Hollywood-ansættelse, lyder det således fra Groves. 

Thierry Henry har været cheftræner for Montreal Impact siden november 2019. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...