• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Mikkel Sloth

Arsenal nægter at sælge AC Milan-emne

Lucas Torreira kommer ikke til at forlade Arsenal, selvom AC Milan er vilde efter at hente ham tilbage til Serie A

Af sloth

For et år siden købte Arsenal den uruguayanske midtbanespiller Lucas Torreira, og han havde en hæderligt debutsæson med 34 kampe i Premier League. Han kom til klubben fra italienske Sampdoria, hvor han blev trænet at Marco Giampaolo, og netop Giampaolo vil nu meget gerne genforenes med Torreira.

Det er dog ikke i Sampdoria, men i stedet i AC Milan. Her ligner det bare et spørgsmål om tid, før Giampaolo bliver præsenteret som ny træner, og han vil bruge sommeren på at sætte det hold sammen, der i næste sæson skal skaffe en Champions League-plads til den detroniserede storklub.

Men Giampaolo og Milan kan skyde en hvid pind efter at få Lucas Torreira tilbage til Serie A, for Arsenal har ingen planer om at slippe den 23-årige midtbaneslider. Det skriver engelske Sky Sports Italia.

AC Milan vil ifølge blandt andre Corriere dello Sport ellers tilbyde Franck Kessie i bytte for Torreira, men Arsenal nægter at slippe spilleren efter kun en enkelt sæson i klubben. 

Som alternativ til Torreira nævner Sky Sport Italia Sassuolos Stefano Sensi, der i den seneste sæson spillede sig til en plads på det italienske landshold. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...