• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Morten Gram-Hanssen

Arteta-favorit: Arsenal klar til at betale 21-årig backs frikøbsklausul

Foto: Getty Images

Mikel Arteta er opsat på at styrke Arsenals forsvar, og har angiveligt udset Getafes venstreback, Marc Cucurella, som en oplagt forstærkning til sommer.

Af gram-hanssen

Getafe har imponeret hele fodboldverdenen med sine præstationer i denne sæson, som betyder, at José Bordalás' tropper ligger på en aktuel tredjeplads i La Liga. En af klubbens absolutte nøglespillere hedder Marc Cucurella, som for alvor har fået sin gennembrud i denne sæson. 

Cucurella tiltrækker sig nu stor interesse fra Arsenal, som angiveligt er parat til at betale den unge spaniers frikøbsklausul, der ligger på knap 200 millioner kroner. Det rapporterer Sport Witness. 

Læs også: Arsenal-midt vraget efter diskussion med Arteta

Den 21-årige forsvarsspiller er faktisk ejet af FC Barcelona, men er i denne sæson udlejet til Getafe, som dog har mulighed for at hente Cucurella til sommer, men kun i funktion af et delt ejerskab. Getafe kan således købe 60% af Cucurella for omkring 100 millioner, mens Barcelona ville eje 40%. Uanset hvad, ville frikøbsklausulen dog stadig være gældende. 

Ifølge Cadena Cope, holder Tottenham ligeledes øje med Cucurella, som også er i søgelyset hos Sevilla, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen og Borussia Monchengladbach.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...