• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Atlético, Juve og Spurs kæmper om megadyr bomber

Foto: Getty Images

Diego Simeone vil meget gerne have fingrene i Dusan Vlahovic, men i Atlético Madrid frygter man angiveligt, at det ender med en budkrig om serberen til sommer.

Af gram

Når det kommer til angribere på 21 år eller derunder, så er det kun Erling Haaland, der i den seneste sæson har imponeret mere end Dusan Vlahovic. 

Og for et par uger siden kom det da også frem, at serberen har afvist at forlænge med Fiorentina, der dermed forventes at sælge angriberen til januar eller til sommer. Og Vlahovic har da også været en eftertragtet herre i den seneste tid, hvor klubber som Atlético Madrid, Juventus, Manchester City, Tottenham og Inter angiveligt har udvist interesse. 

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo frygter man i Atlético Madrid nu, at det ender med en budkrig om Vlahovic til sommer. 

Fik bud afvist
Ifølge Mundo Deportivo er der således interesse for Vlahovic fra både Premier League og Serie A. Mundo Deportivo understreger dog, at Atlético Madrid har for vane at bevare interessen, når klubben først har udset sig den rette forstærkning, således at man venter til det rette tidspunkt, før man slår til. 

Atlético Madrid bød i sommer 520 millioner kroner for Vlahovic, hvoraf 150 millioner dog var afhængige af diverse klausuler. Det blev dog afvist af Fiorentina, selvom Vlahovic har kontraktudløb i 2023. 

Og ifølge Mundo Deportivo frygter Atlético Madrid altså nu, at klubber som Juventus og Tottenham kan ende med at presse prisen på Vlahovic for langt op. Minimumsprisen for Vlahovic, der har scoret 27 mål for Fiorentina siden starten af sidste sæson, lyder på 520 millioner kroner ifølge Mundo Deportivo. For blot et par uger siden skrev La Gazzetta dello Sport ellers, at Fiorentina vil kræve 670 millioner kroner for Vlahovic.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.