• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Atlético og Arsenal forhandler om fransk byttehandel

Foto: Getty Images

I Atlético Madrid har man længe forsøgt at komme af med floppet Thomas Lemar, og nu vil madrilenerne bruge franskmanden til at få fat i Arsenals Alexandre Lacazette.

Af gram

Atlético Madrid betalte for to sæsoner siden over en halv milliard kroner for Thomas Lemar, men madrilenerne har længe arbejdet på at komme af med franskmanden igen.

Lemar har således skuffet på Wanda Metropolitano, og nu skriver den spanske avis AS, at Atlético Madrid vil forsøge at bruge Lemar til at få fingrene i Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette.

Læs også: Arsenal-stjerne står til straf: Inhalerede lattergas fra ballon

Økonomisk presset
Lacazette har længe været på blokken i Atlético Madrid, mens Thomas Lemar angiveligt ser Arsenal som en interessant klub til at få gang i karrieren igen.

På grund af den aktuelle økonomiske krise har man i Atlético Madrid aktuelt ikke penge nok på kistebunden til at købe Lacazette, hvorfor man altså vil foreslå en byttehandel.

I Arsenal er man klar over, at transfermarkedet har ændret sig, og London-klubben overvejer angiveligt tilbuddet. Med til historien hører det nemlig, at Lacazette, som har kontraktudløb i 2022, fylder 29 år i næste uge, mens Thomas Lemar blot er 24 år.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...