• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Avis: Arsenal-profil vender tilbage til sin gamle klub

Foto: Getty Images

Arsenal-brasilianeren David Luiz ser ud til at forlade London-klubben efter blot en enkelt sæson. Forsvarsspilleren kan være på vej tilbage til Benfica, forlyder det.

Af gram

David Luiz foretog sidste sommer et overraskende skifte fra Chelsea til Arsenal, men noget tyder på, at brasilianeren allerede er på vej væk fra Emirates Stadium igen.

Således skriver den portugisiske avis O Jogo nu, at Luiz endnu ikke ved, om Arsenal vil gøre brug af klubbens option på at forlænge forsvarsspillerens kontrakt med et år.

Læs også: Arsenal-legende om Henry: Han virkede håbløs i begyndelsen

Opsat på retur
Og i Benfica er man klar til at springe til og snuppe den 33-årige Luiz, hvis hans tid i Arsenal viser sig at være forbi til sommer. Luiz har tidligere spillet for Benfica fra 2007 til 2011, hvor han skiftede til Chelsea.

David Luiz har tidligere udtalt en interesse for at vende tilbage til Benfica. Men kun hvis han føler, at han kan bidrage.

- Jeg tager ikke til Benfica, hvis jeg er nødt til at trække mig selv langsomt henad jorden, lød det ifølge BTV fra Luiz for nyligt.

Den primære udfordring for Benfica er, at David Luiz i Arsenal tjener 30 millioner kroner om året, hvilket er langt over den portugisiske klubs lønloft.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...