• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Avis: Barcelona fortryder køb af Braithwaite

Foto: Getty Images

Det er ikke mere end et par måneder siden, at danske Martin Braithwaite realiserede sit drømmeskifte til Barcelona, men nu skriver en spansk avis, at katalanerne ønsker at sælge danskeren igen.

Af gram

Martin Braithwaite har på grund af coronapandemien kun nået at spille tre kampe for Barcelona, siden skiftet fra Leganes i februar. Men på Camp Nou fortryder de alligevel allerede købet af danskeren.

Sådan lyder det fra den spanske avis Marca, der skriver, at man i den katalanske storklub nu er begyndt at indse, at danskeren ikke passer ind i fremtidsplanerne. Klubben har i Lionel Messi, Antoine Griezmann, Luis Suárez, Ousmane Dembele, Ansu Fati og - måske - Lautaro Martinez rigeligt med angribere, hvilket altså betyder, at der ikke er plads til Braithwaite.

Læs også: Braithwaite: Denne Barça-stjerne bliver udsat for flest tunneller til træning

Forventer et langvarigt ophold
Marca skriver, at man i Barcelona håber på, at Braithwaite vil acceptere beslutningen uden at lave drama, men avisen vurderer, at det næppe er realistisk.

Det er således ikke mere end et par dage siden, at Braithwaite udtalte, at han 'er sikker på', at han kommer til at spille for Barcelona i mere end fire-et-halvt år. Danskerens nuværende kontrakt udløber som bekendt i sommeren 2024.

Marca skriver endvidere, at Braithwaites opførsel og attitude har været eksemplarisk siden ankomsten i Barcelona, og at man derfor kan argumentere for, at Barcelona-ledelsen bør vise danskeren en smule mere respekt, og i det mindste give ham en chance for at bevise sig selv.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...