• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Avis: Inter-stjerne får fem-årig kontrakt i Barça

Foto: Getty Images

Barcelona er endnu ikke blevet enige med Inter om en transfer for Lautaro Martinez, men katalanerne er angiveligt blevet enige med angriberen om de personlige vilkår.

Af gram

Lautaro Martinez har i mange måneder været rygtet til Barcelona, og der har været utallige historier fremme i medierne om forskellige byttehandler, som katalanerne angiveligt skal have foreslået Inter.

I sidste uge udtalte Inters sportsdirektør, at Barcelona kan betale angriberens frikøbsklausul på 827 millioner kroner, eller alternativt glemme alt om argentineren. 

Læs også: Medie: Fem Barcelona-spillere ramt af coronavirus

Nu reporterer den spanske avis Diario Sport dog, at Barcelona i hvert fald er nået til enighed med Martinez. 

Ønsker selv at skifte
Avisen skriver således, at Lautaro Martinez har fået tilbudt en fem-årig kontrakt med en årsløn på 90 millioner kroner. 

Det forlyder, at Inter-angriberen selv er meget indstillet på at skifte til Barcelona, hvor han angiveligt er blevet forsikret om, at han er tiltænkt en central rolle. 

Ifølge Diario Sport forsøger Barcelona stadig at overtale Inter til en byttehandel. Katalanerne vil således tilbyde to spillere, samt 445 millioner kroner. Italienerne kræver dog angiveligt 595 millioner kroner. Diario Sport skriver dog, at de to klubber langsom er ved at nærme sig hinanden, og i Barcelona håber man at kunne gennemføre handlen inden alt for længe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...