• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Morten Jørgensen

Avis: PSG forbereder bud på Donnarumma

Avis: PSG forbereder bud på Donnarumma
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain forbereder angiveligt et stort bud, der skal få Gianluigi Donnarumma til klubben i sommerens transfervindue.

Af jorgensen

Fra fortiden til fremtiden. Sådan kan Paris Saint-Germain synes at tænke.

41-årige Gianluigi Buffon synes ikke at få sin kontrakt forlænget, og dermed er der lagt op til, at Paris Saint-Germain skal finde sig en ny målmænd till den kommende sæson.

Opmærksomheden er angiveligt rettet mod den 21 år yngre landsmand, Gianluigi Donnarumma, som allerede gennem flere sæsoner har leveret gode præstationer mellem stængerne for AC Milan.

Den italienske klub er dog hårdt presset økonomisk, og hvis det ikke bliver til en placering i top fire denne sæson, vil klubben være nødt til at sælge ud for at holde sig inden for Financial Fair Play-reglerne, og ifølge La Repubblica kan det betyde et salg af Gianluigi Donnarumma.

På nuværende tidspunkt forbereder Paris Saint-Germain et bud på 373 millioner kroner, der skal sendes i retning af Milano, hvis klubben glipper top fire i Serie A.

For nylig blev Gianluigi Donnarummas agent, den berygtede Mino Raiola, dog suspenderet, og det er uvist, hvilken indflydelse det kan få på en eventuel handel.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...