• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bag kulisserne: Derfor var United aldrig tæt på at hente Sancho

Foto: Getty Images

The Athletic har bragt historien om, hvordan Manchester United forsøgte at få fingrene i Jadon Sancho. Sandheden er, at den engelske klub aldrig var tæt på at hente Dortmund-stjernen.

Af gram

Jadon Sancho blev igennem hele transfervinduet rygtet til Manchester United, men skiftet blev aldrig realiseret. 

Ifølge The Athletic havde Ole Gunnar Solskjær ellers udpeget Dortmund-stjernen som sin førsteprioritet på transfermarkedet, da Manchester United sikrede sig Champions League-kvalifikation. 

Læs også: Jadon Sancho undskylder: Jeg tager det fulde ansvar

Hektisk deadline day
The Athletic skriver, at Solskjær blev ved med at presse Manchester Uniteds direktør, Ed Woodward, til at få handlen på plads. Først da man meget sent blev klar over, at man ikke kunne få fat i Sancho, begyndte Manchester United at gå andre transfermål. 

For tredje transfervindue i træk var Manchester United derfor særdeles aktive på deadline day. Mandag hentede Manchester-klubben således både Edinson Cavani, Alex Telles, Amad Diallo og Facundo Pellistri. 

Misforstået poker-spil
Ifølge The Athletic var årsagen til Manchester Uniteds hektiske deadline day i denne omgang, at den engelske storklub helt basalt havde misforstået Dortmunds intentioner. 

Kort fortalt troede Manchester United-ledelsen ikke, at Dortmund rent faktisk ville stå fast på kravet om, at Jadon Sancho ikke ville blive solgt for mindre end 120 millioner euro (893 millioner kroner), samt at tyskernes deadline den 10. august var en reel deadline, og ikke en strategi til at presse Manchester United.

Manchester United-ledelsen 'indledte dermed et længerevarende pokerspil, uvidende om, at Bundesliga-klubben slet ikke sad med ved bordet', lyder det fra The Athletic. Bosserne på Old Trafford forventede således, at Dortmund ville få kolde fødder og sænke prisen. 

Panik-opkald fra United
Ifølge The Athletic blev Dortmund-ledelsen inden længe ganske irriteret over Manchester Uniteds besynderlige fremgangsmåde. Tyskernes sportsdirektør, Michael Zorc, meldte den 10. august ud, at beslutningen om at beholde Sancho var 'endelig', og ifølge The Athletic fik det en panikslagen Manchester United-boss til at ringe til Dortmund for at høre, om den udmelding var reel. 

Svaret fra Dortmund var, at det var den selvfølgelig. 

Ifølge The Athletic ringede Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke allerede tidligt på sommeren til Manchester United-ledelsen for at forklare, hvad Sancho ville koste, hvordan transferen kunne komme på plads, samt hvornår handlen senest skulle være på plads. 

The Athletic skriver, at Manchester Uniteds chefforhandler, Matt Judge, sendte et bud i slutningen af september, som lød på 653 millioner kroner, plus variabler. Buddet blev afvist på stedet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...