• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça er 'rasende' på stjerneduo efter kiksede transfers

Foto: Getty Images

I Barcelona-ledelsen er man angiveligt stærkt utilfreds med, at både Ousmane Dembélé og Samuel Umtiti nægtede at blive i solgt i det forgangne transfervindue.

Af gram

Barcelona måtte på transfermarkedets sidste dag erkende, at det ikke kunne lade sig gøre at hente Memphis Depay og Eric Garcia, som catalanerne ellers havde jagtet i månedsvis. 

Og ifølge den spanske avis Diario AS er Barcelona-ledelsen nu 'rasende' på Ousmane Dembélé og Samuel Umtiti, forde de to franske stjerner begge nægtede at blive solgt. De manglende salg af de to franskmænd satte således en stopper for indkøbene af Depay og Garcia.

Læs også: La Liga blokerede Barcelonas køb af Memphis Depay

- Dembélé satte hælene i, og var ligeglad med Koemans besked om, at han står bag Messi, Griezman, Coutinho, Fati, Trincao og Pedri i køen til spilletid i angrebet. Udover den tydelige mangel på sportslig ambition, som det indebærer at acceptere en rolle som syvendevalg, er Barça særligt bitter over, at Dembélé kategorisk afviste klubbens opfordring til samarbejde, efter at man har tolereret tre år med for sent fremmøde til træning, dårlig disciplin og utallige skader, skriver AS.

Manchester United var interesseret i Dembélé, men interessen var altså ikke gengældt.

Ryger måske til januar
Ifølge Diario AS prøvede Barcelona-ledelsen at forklare Dembélé, at det var afgørende at sælge ham, så man kunne få råd til Depay. Det var franskmanden dog ligeglad med. 

Samtidig kunne et salg af Samuel Umtiti have gjort det muligt at hente Eric Garcia. Umtiti havde flere tilbud på hånden, men ønskede heller ikke at skifte væk, skriver Diario AS.

Ifølge avisen tyder det på, at Barcelona vil forsøge at afskibe Dembélé og Umtiti igen til januar. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...