• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça-fansene har talt: Braithwaite skal væk

Foto: Getty Images

I Barcelona indgår danske Martin Braithwaite ikke i planerne for næste sæson. 65 procent af klubbens fans mener, at angriberen skal sælges denne sommer.

Af gram

Martin Braithwaite har siden februarskiftet fra Leganés til Barcelona opnået 11 kampe for den katalanske storklub.

Og mere bliver det muligvis ikke til for den danske landsholdsspiller. Således skriver den spanske avis Mundo Deportivo nu, at Martin Braithwaite ikke indgår i Barcelonas planer for næste sæson. 

Læs også: Barça-profil: Jeg håber, at Real Madrid-stjerne skifter klub denne sommer

Indgår ikke i planerne
Martin Braithwaite er ikke spilleberettiget for Barcelona i Champions League, og dermed kan danskeren altså allerede nu være færdig på Camp Nou.

- Braithwaites navn indgår ikke i Barças planer for næste sæsons offensiv. Selvom han har fire år tilbage af sin kontakt, arbejder den katalanske klub på et exit denne sommer. Den danske angriber, som ikke kan spille med i Champions League, har allerede haft en fornemmelse af dette i lang tid, skriver Mundo Deportivo.

Ifølge Mundo Deportivo arbejder danskerens agent på at finde en ny klub til Martin Braithwaite. I Barcelona vil man således hellere satse på teenageren Ansu Fati. Derudover har katalanerne også brugt mere end 200 millioner kroner på den unge portugisiske angriber Trincao. Og dermed ser der altså ikke ud til at være en rolle til Braithwaite i Barcelona i næste sæson.

Fansene ønsker exit
Også blandt Barcelonas fans er holdningen tilsyneladende, at tiden er kommet til at sige farvel til Braithwaite, som Barcelona hentede for 135 millioner kroner i Leganés.

Mundo Deportivo har således bedt avisens læsere om at stemme om, hvorvidt Barcelona bør sælge Martin Braithwaite. Og her har 65 procent af fansene peget på, at danskeren skal væk. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...