• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça har accepteret meget usædvanligt krav fra hollandsk stjerne

Foto: Getty Images

Der er ikke længere den store tvivl om, at Memphis Depay kommer til at være Barcelona-spiller i næste sæson. Hollænderen kom dog med et noget atypisk krav i forhandlingerne med den spanske storklub.

Af gram

Det er et spørgsmål om tid, før Memphis Depay skifter til Barcelona. 

Det har både Ronald Koeman og Depay selv bekræftet i løbet af det seneste døgn. 

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har Lyon-kaptajnen dog stillet et noget usædvanligt krav til Barcelona under forhandlingerne. Således skriver avisen, at Depay har ønsket, at hans kontrakt med Barcelona blot skal vare to år. 

Vil spille under Koeman
Der havde ellers været snak om at inkludere en option på et tredje år, ligesom det var planen med den 30-årige Georginio Wijnaldum, der i stedet tog til Paris Saint-Germain. Men den 27-årige Memphis Depay ønsker altså ikke at binde sig til Barcelona i alt for lang tid, hvilket den catalanske storklub har valgt at acceptere.

Ifølge Mundo Deportivo har Depay afvist mere lukrative tilbud fra klubber som Juventus, Inter og Paris Saint-Germain, fordi hollænderen har et specifikt ønske om at spille under Ronald Koeman. 

Det er ikke rigtigt til at sige, om Koeman har mange år foran sig som Barcelona-cheftræner, og derfor har Depay altså ønsket at sikre sig, at han kan komme væk relativt ubesværet, hvis Koeman pludseligt bliver fyret. Den hollandske angriber har stået i en stærk position i forhandlingerne med Barcelona, fordi han skifter på en fri transfer. Og derfor har Barcelona altså accepteret den tidligere Manchester United-spillers noget usædvanlige krav. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...