• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Barça har planen klar: Vil hente en af disse to angribere som Suárez-afløser

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann er ikke en klassisk 9'er, og derfor vil Barcelona hente en mere direkte afløser for den langtidsskadede Luis Suárez.

Af gram

Barcelona må klare sig uden Luis Suárez i stort set resten af sæsonen, og derfor spekuleres der i spanske medier i, at katalanerne vil hente en angriber i vinterens transfervindue.

I weekendens hårdt tilkæmpede 1-0-sejr over oprykkerne fra Granada valgte den debuterende cheftræner Quique Setien at spille med Antoine Griezmann på Suárez' plads i det centrale angreb.

Læs også: Stjerne færdig for sæsonen: Disse erstatninger kigger Barça på nu

Men franskmanden er som bekendt bedst som hængende angriber, og derfor forlyder det nu, at Barcelona vil gå efter en decideret 9'er. Det skriver den katalanske avis Mundo Deportivo. 

Vil undgå at gentage Boateng-fejl
Ifølge avisen vil Barcelona undgå at begå samme fejl, som man begik sidste år, da man hentede Kevin-Prince Boateng. Ghaneseren blev stort set ikke benyttet, før han blev sendt videre igen.

Denne gang vil Barcelona i stedet forsøge at få fingrene i Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, som i denne sæson har scoret 14 mål i 22 kampe. Den 30-årige Aubameyang har kontraktudløb om halvandet år, men det vil nok kræve en del for at overtale Arsenal til et salg i dette vindue.

Derfor kigger Barcelona også på muligheden for at hente Valencias Rodrigo, som i sommer var tæt på et skifte til Atlético Madrid. Olivier Giroud og Fernando Llorente nævnes som to endnu mere økonomisk fordelagtige løsninger.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...