• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça jagter tyrkisk forsvarsspiller

Foto: Getty Images

I Barcelona har man igennem et stykke tid sonderet markedet for centrale forsvarsspillere, og nu påstår Leicester-profilen Caglar Soyuncus agent, at tyrkeren kan være på vej til Camp Nou til sommer.

Af gram

Caglar Soyuncu har imponeret i Leicester, siden skiftet fra Freiburg i 2018, og nu afslører tyrkerens agent, Mustafa Dogru, at Barcelona muligvis vil hente forsvarsspilleren.

- Det er muligt, at han kan tage til Barcelona til sommer. Barça prøvede at købe ham, da han spillede for Altınordu (tyrkisk klub, red.). Vi forhandlede med dem, og de kom med et tilbud, lyder det ifølge AS fra Dogru.

Læs også: Real Madrid-legende hylder eks-holdkammerat: Bedre end Messi

PSG kan være en anden mulighed
Det var tilbage i 2016, og dengang valgte den den på det tidspunkt 20-årige Soyuncu altså at tage til Bundesligaen.

- Vi mente, at det ville være bedre for ham at tage til et hold, hvor han ville få regelmæssig spilletid og udvikle sig, lyder det fra Dogru.

Caglar Soyuncus kontrakt med Leicester løber indtil 2023, men forsvarsspilleren er åben for et exit.

- I Premier League tror jeg kun, at Liverpool ville kunne købe Caglar. Men vi må ikke glemme de franske hold. PSG kunne være en overraskelse, lyder det fra agenten.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...