• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça og Spurs forhandler om stor byttehandel med overflødige stjerner

Foto: Getty Images

Tanguy Ndombele og Philippe Coutinho er to dyre spillere, som er kommet i overskud i henholdsvis Tottenham og Barcelona. Og derfor pønser de to klubber nu angiveligt på at få en byttehandel på plads.

Af gram

I Tottenham har rekordindkøbet Tanguy Ndombele haft en ganske skidt debutsæson, og i Barcelona har man længe forsøgt at komme af med Philippe Coutinho, som i denne sæson har været udlejet til Bayern München.

Og nu forlyder det, at Tottenham og Barcelona forhandler om en byttehandel.

Læs også: Tottenham-stjerne til Mourinho: Jeg vil ikke arbejde sammen med dig mere

Er begge kommet i overskud
Således skriver den engelske avis The Independent, at Barcelona og Tottenham begge ser en byttehandel som en måde at komme af med en dyr stjerne, som ikke er faldet til i klubben.

José Mourinho var tirsdag nødt til at gå ud og afvise en historie fra franske medier om, at han er endt i en intern krig med Tanguy Ndombele, som han ofte har kritiseret i denne sæson.

Ndombele blev anset for at være en af Europas mest eftertragtede unge spillere, da han optrådte for Lyon, og i Barcelona håber man altså, at man i modsætning til Tottenham kan få det bedste ud af franskmanden. 

Hvad Coutinho angår, så har Bayern München allerede slået fast, at man ikke vil gøre brug af købsoptionen, man har på brasilianeren.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...