• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça-præsident skal mødes med Messi: Vil bede om lønnedgang

Foto: Getty Images

Først tvang Barcelona-ledelsen Lionel Messi til at blive i den catalanske klub, og nu vil bestyrelsen så bede argentineren og holdkammeraterne om at gå ned i løn.

Af gram

Efter en længere strid mellem Barcelona og Lionel Messi endte det hele med, at den catalanske klubs ledelse tvang argentineren til at blive. 

I weekenden var Messi så i aktion for første gang siden 8-2-ydmygelsen mod Bayern München, da Barcelona slog Gimnastic med 3-1 i en træningskamp. 

Læs også: Udrensning fortsætter: Barcelona-stjerne skal til lægetjek i dag

Stort underskud
Og ifølge det spanske medie Cuatro skal Barcelonas klubpræsident Josep Maria Bartomeu snart mødes med Lionel Messi. Klubpræsidenten og anføreren skal således forhandle om spillernes løn, idet ledelsen vil bede spillerne om at gå ned i løn, på grund af coronapandemien. 

Ifølge Cuatro har Messi ikke lyst til at tale med Bartomeu, efter at klubpræsidenten tvang ham til at blive i klubben. På grund af sin rolle som anfører er Messi dog nødt til at møde op til forhandlingerne. 

Barcelona har angiveligt præsenteret et underskud på 730 millioner kroner for 2019/20-sæsonen. Et underskud, der kunne have været meget værre, hvis man ikke på mystisk vis havde solgt Arthur til Juventus for 545 millioner kroner.

Barcelona-ledelsen er, på grund af den aktuelle økonomiske krise, pisket til at få nedbragt klubbens voldsomme lønudgifter. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...