• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça-profil forlænger: Får klausul på syv mia.

Foto: Getty Images

Pedri er et af de få lyspunkter i Barcelonas spillertrup, og nu forlyder det, at den catalanske klub er nået til enighed med midtbanespilleren om en fire-årig forlængelse af kontrakten.

Af gram

Pedri har i det seneste års tid udviklet sig til at være en profil i Barcelona, og nu forlyder det, at teenageren er tæt på en ny aftale med den catalanske storklub.

Således reporterer transfereksperten Fabrizio Romano, at den 18-årige Pedri er tæt på en forlængelse af den nuværende aftale, der udløber efter denne sæson.

- Barcelona er nået frem til total enighed med Pedri om at forlænge hans kontrakt indtil juni 2026. Here we go! Den nye aftale bliver underskrevet i løbet af de kommende timer/dage. Der er også enighed om de endelige klausuler. Pedris nye frikøbsklausul kommer til at lyde på én milliard euro, lyder det således på Twitter fra Fabrizio Romano.

En milliard euro svarer til omtrent 7,44 milliarder kroner, så Barcelona behøver næppe frygte, at en anden klub vælger at udnytte frikøbsklausulen. Tilbage i 2017 brændte Barcelona da også nallerne, da Paris Saint-Germain valgte at betale Neymars frikøbsklausul, som lød på 222 millioner euro. 

Omvendt ville det til gengæld slette størstedelen af Barcelonas gæld, hvis en klub valgte at betale Pedris frikøbsklausul. Tilbage i maj kom det således frem, at Barcelona har en gæld på omtrent ni milliarder kroner

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.