• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça-stjernefrø udeladt fra truppen: Chelsea og City vil udnytte striden

Foto: Getty Images

Stortalentet Ilaix Moriba er blevet udeladt fra førsteholdstræningen i Barcelona, fordi klubben ikke vil efterkomme teenagerens krav om stor lønforhøjelse.

Af gram

Ilaix Moriba fik i sidste sæson sit gennembrud på førsteholdet i Barcelona, men den 18-årige midtbanespiller kan nu være tabt for catalanerne. 

Således skriver den spanske avis Marca, at Chelsea og Manchester City nu lurer på Ilaix Moriba, der i sæsonoptakten er blevet udeladt fra førsteholdstræningen. Ifølge avisen Sport er årsagen til udeladelsen, at Ilaix Moriba forsøger at presse Barcelona-ledelsen til at give ham en voldsom lønforhøjelse, hvilket klubben ikke vil gå med til.

Var tæt på City-skifte
Ilaix Moriba træner for tiden altså med andetholdet, men ifølge Sport er der i øjeblikket ikke optræk til en løsning, da både spilleren og klubben står fast på deres respektive synspunkter. 

Barcelona er i øjeblikket tvunget til at reducere klubbens lønbudget drastisk, da klubben ellers risikerer, at man ikke kan få lov til at registrere spillere som Lionel Messi og Memphis Depay. Og dermed er det altså ikke det bedste tidspunkt, som Ilaix Moriba har valgt at kræve en stor lønforhøjelse. 

Ifølge Marca kan Manchester City angiveligt tilbyde Ilaix Moriba en årsløn på 45 millioner kroner. Teenagerens far udtalte sidste år, at stortalentet havde været tæt på et skifte til Manchester-klubben efter et møde med sportsdirektør Txiki Begiristain.

Ilaix Moriba spillede i sidste sæson 18 kampe for Barcelonas førstehold. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.