• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça vil fyre Koeman og ansætte legendes søn

Foto: Getty Images

Barcelona-præsident Joan Laporta er angiveligt varm på idéen om at fyre Ronald Koeman snarest muligt.

Af gram

Forholdet mellem Ronald Koeman og Barcelona-præsident Ronald Koeman er tilsyneladende ved at blive værre og værre, og i de seneste dage har der i Spanien været rygter om, at hollænderen risikerer en snarlig fyresedel.

Barcelona tabte tirsdag med 3-0 til Bayern München i Champions League, og efterfølgende har det catalanske medie TV3 reporteret, at Joan Laporta og flere Barcelona-bestyrelsesmedlemmer torsdag mødtes for at diskutere Ronald Koemans fremtid. 

Koeman gik i weekenden i offensiven ved at lancere et verbalt angreb på Laporta, som ifølge hollænderen ikke har båret sig for klogt ad. Koeman vil angiveligt ikke finde sig i, at Laporta forsøger at blande sig i taktiske overvejelser. 

Den primære udfordring for bestyrelsen er, at Koeman skal have en betragtelig økonomisk kompensation, hvis han bliver fyret. Og derudover er det selvfølgelig nødvendigt at finde en afløser, hvis man fyrer Koeman.

Er ikke vild med idéen
Jordi Cruyff, der er søn af legenden Johan Cruyff, fungerer i øjeblikket som rådgiver for Joan Laporta. Ifølge avisen AS og Sport-journalisten Toni Juanmartí er Jordi Cruyff i øjeblikket ikke interesseret i at overtage cheftrænerjobbet i Barcelona. Ifølge Juanmartí er Cruyff ellers blevet spurgt i løbet af de senester timer.

Ifølge AS er Cruyff ikke vild med idéen om at overtage et job, hvor han skal afløse 'en ven af familien', altså Ronald Koeman. Ifølge AS er det samtidig ikke realistisk, at Barcelona lige nu henvender sig til klublegenden Xavi, der i øjeblikket er træner i Qatar.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.