• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barcelona i fremskredne forhandlinger med London-klub om Braithwaite

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite ser ud til at fortsætte karrieren i Premier League. West Ham forhandler således angiveligt med Barcelona om en transfer.

Af gram

Efter blot en halv sæson i Barcelona kan Martin Braithwaite være på vej væk fra Camp Nou.

Således skriver den spanske avis Mundo Deportivo tirsdag, at Barcelona er i fremskredne forhandlinger med West Ham om et sommerskifte. Ifølge avisen skal Premier League-klubben betale omtrent 150 millioner kroner for Braithwaite.

Læs også: Pilen peger mod England: Disse to klubber kæmper om Braithwaite

Kan have spillet sin sidste kamp for Barcelona
Martin Braithwaite underskrev en kontrakt på fire-et-halvt år, da han i februar skiftede fra Leganés til Barcelona. Men nu tyder det altså på, at danskerens ophold i storklubben bliver væsentligt kortere end forventet. 

Braithwaite er ikke spilleberettiget for Barcelona i Champions League i denne sæson, og dermed har danskeren muligvis spillet sin sidste kamp for katalanerne.

Braithwaite har leveret ét mål i ni kampe for Barcelona, der betalte 135 millioner kroner for den danske landsholdsspiller. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...