• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barcelona og Arsenal tæt på enighed om byttehandel

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho ser ud til at være på vej tilbage til Premier League, hvor brasilianeren skal tørne ud for Arsenal. London-klubben sender til gengæld Matteo Guendouzi til Barcelona.

Af gram

Philippe Coutinhos agent afslørede tidligere på ugen, at den tidligere Liverpool-stjerne med stor sandsynlighed rykker tilbage til Premier League.

Og nu skriver den engelske avis The Independent så, at Barcelona og Arsenal kan indgå en byttehandel, der sender Coutinho til London-klubben, mens Barcelona får den franske midtbanespiller Matteo Guendouzi. Derudover skal Arsenal også betale Barcelona 75 millioner kroner. 

Læs også: Agent slår fast: Coutinho ønsker at fortsætte karrieren i denne liga

Afhænger af finale-resultat
Handlen afhænger angiveligt af udfaldet af lørdagens FA Cup-finale, hvor Arsenal møder Chelsea. En eventuel Arsenal-triumf vil betyde Europa League-kvalifikation for Mikel Artetas mandskab, hvilket vil øge lønbudgettet frem imod den kommende sæson. 

Matteo Guendouzi er en spiller, som Mikel Arteta ønsker at komme af med, men franskmandens involvering i handlen med Coutinho er blevet kompliceret af, at Juventus også har vist interesse for Guendouzi.

Barcelona betalte i januar 2018 omtent 1,079 milliarder kroner for Philippe Coutinho, som dog aldrig slog til på Camp Nou. Brasilianeren har i denne sæson været udlejet til Bayern München. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...