• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barcelona og Beckham kæmper om gratis Chelsea-brasilianer

Foto: Getty Images

William har modtaget kontrakttilbud fra både Barcelona, Inter Miami og Chelsea.

Af gram

Efter syv år i Chelsea tyder meget på, at Willian er på vej til en ny klub.

Brasilianeren, der har kontraktudløb i London-klubben denne sommer, jagtes således af flere klubber. Ifølge Sky Sports har både Barcelona og Inter Miami tilbudt Willian en kontrakt. 

Læs også: Barça-boss til Messi inden skæbnekamp: Det her skal du stoppe med

Der er dog også en mulighed for, at teknikeren kan blive på Stamford Bridge, hvor han også er blevet tilbudt en ny aftale. 

Barcelona klar med tre-årig kontrakt
Uenigheden mellem Chelsea og Willian har ligget i længden af en eventuel ny kontrakt. Den engelske klub ønskede ikke at tilbyde den 31-årige Willian mere end to år. 

Ifølge Sky Sports har Barcelona tilbudt Willian en tre-årig kontrakt. Det mest lukrative tilbud, som Willian har fået, er dog kommet fra David Beckhams MLS-klub, Inter Miami, som har tilbudt brasilianeren en kontrakt på tre-et-halvt år. 

Willian kommer dog ikke til at tage en beslutning før lørdagens FA Cup-finale mod Arsenal, der interessant nok også har været nævnt som en potentiel ny arbejdsgiver for brasilianeren. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...