• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barcelona-stjernes fremtid er uvis: To storklubber følger franskmanden

Foto: Getty Images

Ousmane Dembele kan forlade Barcelona denne sommer, og franskmanden er angiveligt et emne i både PSG og Bayern München.

Af gram

Barcelona hentede for tre år siden Ousmane Dembele i Dortmund for over en milliard kroner, men franskmanden har bestemt ikke levet op til forventningerne.

Og ifølge den spanske avis Diario Sport er Barcelona nu klar til at lytte til tilbud på kantspilleren, fordi klubben er i økonomiske problemer.

Læs også: Barcelona og City forhandler om byttehandel: Fire navne er i spil

Uvis fremtid
Barcelona er således parat til at sige farvel til flere store navne, såfremt man kan sikre sig en god transfersum. Og blandt denne gruppe af spillere finder man altså Ousmane Dembele, der ikke har spillet siden november, på grund af en skade. 

I Barcelona er man også åben for at holde på Dembele, der i små glimt har vist sine kvaliteter. Franskmandens fremtid afhænger af, om nogle af de interesserede klubber kommer på banen med et konkret bud. 

Dembeles situation er dog ikke blevet mindre kompliceret af Ansu Fatis gennembrud i den forgangne sæson. Teenageren har således overhalet Dembele i det interne hierarki, skriver Diario Sport, der nævner PSG og Bayern München som to klubber, der har interesse i den franske landsholdsspiller. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...