• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern-franskmand drømmer om Spurs-skifte

Foto: Getty Images

Efter fem sæsoner i Bayern München ønsker Corentin Tolisso nu at prøve sig af i en anden liga.

Af gram

Bayern München betalte over 300 millioner kroner for Corentin Tolisso i 2017, men sydtyskerne står nu til at miste franskmanden på en fri transfer til sommer. 

Således skriver det italienske medie Calciomercato nu, at den 27-årige Tolisso har taget en beslutning om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med Bayern München. Dermed siger Tolisso altså farvel til den tyske klub efter fem år. 

Har varmet bænken
Corentin Tolisso startede blot inde i syv Bundesliga-kampe i sidste sæson, og i denne sæson har den tidligere Lyon-spiller blot fået sammenlagt 38 minutters spilletid i ligaen. Dermed er det umiddelbert ikke videre overraskende, at den franske verdensmester er interesseret i at prøve noget nyt. 

Og ifølge Calciomercato er Corentin Tolisso nu særligt interesseret i at komme til Tottenham, hvor han altså kan blive Pierre-Emile Højbjergs makker på den centrale midtbane. 

Ifølge Calciomercato er Serie A dog også en interessant mulighed for Tolisso, der sidste år blev rygtet til Juventus. Også Inter og Roma ses som interessante muligheder. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.