• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern har kontaktet Barça: Vil have rutineret spanier

Foto: Getty Images

Bayern München har allerede hentet Dayot Upamecano i RB Leipzig, men Julian Nagelsmann leder angiveligt også efter en ny højre back.

Af gram

Sergi Roberto spillede ikke meget for Barcelona i sidste sæsonen, og nu forlyder det, at spanieren kan være på vej til Bundesligaen.

Således skriver Goal, at Bayern München er på jagt efter en højre back, og at de tyske mestre har indledt en dialog med Barcelona om en mulig lejeaftale for den 29-årige Sergi Roberto. 

Bayern mangler penge
Goal skriver, at Bayern München også har vist interesse for Barcelonas to øvrige højrebacker, Sergino Dest og Emerson, men at disse to spillere formentligt bliver svære at hente. 

Sergi Robertos kontrakt med Barcelona udløber næste sæson, og catalanerne er ikke interesserede i miste spilleren gratis. For Bayern Münchens vedkommende leder man efter en højre back, efter at hverken Benjamin Pavard eller Bouna Sarr formåede at overbevise i sidste sæson. 

Bayern München har dog ikke mange penge tilbage efter indkøbet af Dayot Upamecano, og derfor er sydtyskerne altså interesseret i en lejeaftale. 

Sergi Roberto har spillet for Barcelona i hele karrieren, og spanieren har opnået 304 kampe for den catalanske klub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...